Naar inhoud

Welling & Hofstede advocaten

Diensten

Strafrecht

Met name vanwege de grote media aandacht spreekt dit rechtsgebied het meest tot de verbeelding. Strafrecht is dan ook een rechtsgebied dat ingrijpende gevolgen kan hebben indien u hiermee onverhoopt in aanraking komt. Denkt u bijvoorbeeld aan een celstraf. Ook de schikking welke de Officier van Justitie u voorstelt, kan verstrekkende gevolgen hebben.

Het kantoor van Welling & Hofstede is echter beëindigd met ingang van 1 januari 2019. In het strafrecht heeft Mr. Hofstede zijn werkzaamheden voortgezet bij Grootjans Advocaten te Doetinchem. U kunt hem daar bereiken. Hij is u op zijn nieuwe adres graag van dienst. Het gemakkelijkst is hij te bereiken via telefoon of mail. Wilt u meer informatie dan kunt u deze vinden op de website van Grootjans Advocaten.

Grootjans advocaten

Tel.: 0314 - 34 24 40

E-mail: hofstede@grootjansadvocaten.nl

Adresgegevens:

Grootjans Advocaten
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL DOETINCHEM

Postbus 586
7000 AN DOETINCHEM

Gelukkig is de cliënt niet op zichzelf aangewezen. Iemand die verdacht wordt van een strafbaar feit kan vertrouwen op vakkundige rechtsbijstand. Mensen die zich geen advocaat kunnen veroorloven krijgen rechtsbijstand op basis van een toevoeging. Deze wordt door de raad voor rechtsbijstand verleend. Meer informatie kunt u hierover vinden op www.rvr.org.


thans Grootjans Advocaten, Postbus 586 | 7000 AN Doetinchem  |  Prins Hendrikstraat 38  |  7001 GL Doetinchem  | 
T
(0314) 342440  | 
F
(0314) 344503
   Privacy    Ontwikkeld door a&m impact