Naar inhoud

Welling & Hofstede advocaten

Diensten

Personen- en familierecht

Echtscheidingen zijn in onze hedendaagse samenleving, zo ook in Doetinchem en Oost-Nederland, al lang geen zeldzaamheid meer. Mr. J.H. (Hans) Hofstede heeft in zijn lange loopbaan inmiddels volop ervaring opgedaan over de wijze waarop een scheiding tussen twee partners juridisch moet worden afgewikkeld. Mr. Hofstede is deskundig in de aanpak van deze problemen. Dat de afwikkeling van een echtscheiding grote consequenties kan hebben voor de financiële situatie van mensen, de verdeling van bezittingen en eventueel voor achterblijvende kinderen, moge duidelijk zijn.

Uiteraard omvat het personen- en familierecht meer dan alleen echtscheidingssituaties. U kunt bij hem ook terecht voor advies of het starten van een procedure over alimentatie, voogdijschap, of bijvoorbeeld een omgangsregeling. U kunt rekenen op kennis, ervaring én betrokkenheid.

Mr. Hofstede heeft echter zijn werkzaamheden voortgezet bij Grootjans Advocaten te Doetinchem, omdat zijn eigen kantoor is beëindigd met ingang van 1 januari 2019. U kunt hem daar bereiken. Hij is u op zijn nieuwe adres graag van dienst. Het gemakkelijkst is hij te bereiken via telefoon of mail. Wilt u meer informatie dan kunt u deze vinden op de website van Grootjans Advocaten.

Grootjans advocaten

Tel.: 0314 - 34 24 40

E-mail: hofstede@grootjansadvocaten.nl

Adresgegevens:

Grootjans Advocaten
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL DOETINCHEM

Postbus 586
7000 AN DOETINCHEM


thans Grootjans Advocaten, Postbus 586 | 7000 AN Doetinchem  |  Prins Hendrikstraat 38  |  7001 GL Doetinchem  | 
T
(0314) 342440  | 
F
(0314) 344503
   Privacy    Ontwikkeld door a&m impact