Naar inhoud

Welling & Hofstede advocaten

Diensten

Huurrecht

Een huurder die overlast veroorzaakt, of zijn huurprijs niet betaalt. Een verhuurder die bij het onderhoud van de woning in gebreke blijft, of een huurder dreigt met uitzetting. Het zijn veel voorkomende geschillen, waarbij de advocaten van Welling & Hofstede Advocaten met bekwaamheid kunnen optreden. Mocht het nodig zijn dan nemen we de nodige maatregelen.

Soms ontstaan de problemen al wanneer het huurcontract net is ondertekend. U kent ze wel, de kleine lettertjes. Die had u niet gezien. Het is daarom belangrijk om alvorens te ondertekenen na te gaan of de verhuurder een helder contract heeft opgesteld. Is het bijvoorbeeld duidelijk voor welke tijdsduur de huurovereenkomst geldt? Zijn er eenzijdige bepalingen in het contract opgenomen die alleen de verhuurder dienen?
Onze advocaten nemen het contract graag met u door. Dat kan een toekomstig geschil tussen huurder en verhuurder voorkomen.

Ook ondernemers die de huur van een bedrijfspand overwegen, of zij die een ruimte willen verhuren, kunnen bij ons terecht voor advisering. Voor beide partijen dient de inhoud van een huurovereenkomst glashelder en waterdicht te zijn. De advocaten van Welling & Hofstede Advocaten hebben de kennis en ervaring om die duidelijkheid te scheppen.

Postbus 680 | 7000 AR Doetinchem  |  Plantsoenstraat 79-81  |  7001 AB Doetinchem  | 
T
(0314) 334050  | 
F
(0314) 346033
   Privacy    Ontwikkeld door a&m impact