Naar inhoud

Welling & Hofstede advocaten

Diensten

Huurrecht

Een huurder die overlast veroorzaakt, of zijn huurprijs niet betaalt. Een verhuurder die bij het onderhoud van de woning in gebreke blijft, of een huurder dreigt met uitzetting. Het zijn veel voorkomende geschillen, waarbij mr. Hofstede met bekwaamheid voor u kan optreden. Mocht het nodig zijn dan neemt hij de nodige maatregelen voor u.

Het kantoor van Welling & Hofstede is echter beëindigd met ingang van 1 januari 2019. In het huurrecht heeft Mr. Hofstede zijn werkzaamheden voortgezet bij Grootjans Advocaten te Doetinchem. U kunt hem daar bereiken. Hij is u op zijn nieuwe adres graag van dienst. Het gemakkelijkst is hij te bereiken via telefoon of mail. Wilt u meer informatie dan kunt u deze vinden op de website van Grootjans Advocaten.

Grootjans advocaten

Tel.: 0314 - 34 24 40

E-mail: hofstede@grootjansadvocaten.nl

Adresgegevens:

Grootjans Advocaten
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL DOETINCHEM

Postbus 586
7000 AN DOETINCHEM

Soms ontstaan de problemen al wanneer het huurcontract net is ondertekend. U kent ze wel, de kleine lettertjes. Die had u niet gezien. Het is daarom belangrijk om alvorens te ondertekenen na te gaan of de verhuurder een helder contract heeft opgesteld. Is het bijvoorbeeld duidelijk voor welke tijdsduur de huurovereenkomst geldt? Zijn er eenzijdige bepalingen in het contract opgenomen die alleen de verhuurder dienen?
Mr. Hofstede neemt een en ander ook in dit geval met u door. Dat kan een toekomstig geschil tussen huurder en verhuurder voorkomen.

Ook ondernemers die de huur van een bedrijfspand overwegen, of zij die een ruimte willen verhuren, kunnen bij hem terecht voor advisering. Voor beide partijen dient de inhoud van een huurovereenkomst glashelder en waterdicht te zijn.

thans Grootjans Advocaten, Postbus 586 | 7000 AN Doetinchem  |  Prins Hendrikstraat 38  |  7001 GL Doetinchem  | 
T
(0314) 342440  | 
F
(0314) 344503
   Privacy    Ontwikkeld door a&m impact