Naar inhoud

Welling & Hofstede advocaten

Diensten

Arbeidsrecht

Werkgevers en werknemers kunnen niet zonder elkaar. Toch komt het op de werkvloer wel eens tot een geschil, of zelfs tot een noodgedwongen breuk. Dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. De advocaten van Welling & Hofstede Advocaten adviseren bij een dreigend arbeidsconflict. Zonodig staan we u bij tijdens een procedure.

​Werknemer

Een werknemer heeft evengoed rechten als plichten. Het ontvangen van loon is ongetwijfeld één van de belangrijkste rechten. Soms gebeurt het dat een werkgever te laat is met uitbetalen. Wist u dat u dan recht heeft op een verhoging van het loon wegens vertraging?

Het kan ook voorkomen dat u wordt geconfronteerd met ontslag. Dat kan verschillende oorzaken hebben: de werkgever voert een reorganisatie door, of er is een verstoorde arbeidsrelatie ontstaan. In het ergste geval is er sprake van ontslag op staande voet. Wat kunt u in deze situaties doen? Heeft u recht op een ontslagvergoeding?
Op dat soort vragen geven de advocaten van Welling & Hofstede Advocaten heldere antwoorden. Raadgeving waarmee u verder kunt.

Werkgever

De Nederlandse overheid neemt werknemers veelal in bescherming. Dat betekent dat werkgevers goed op de hoogte moeten zijn van de verantwoordelijkheden ten opzichte van hun personeel. In het woud van wet- en regelgeving waarin u zich omgeven ziet, nemen onze advocaten u graag aan de hand. Met oog voor actuele veranderingen op het gebied van reorganisaties, fusies, arbeidsovereenkomsten, sanctionering van werknemers, ontslagprocedures, etc., zijn wij de experts die uw personeelszaken juridisch op orde helpen te houden.

Postbus 680 | 7000 AR Doetinchem  |  Plantsoenstraat 79-81  |  7001 AB Doetinchem  | 
T
(0314) 334050  | 
F
(0314) 346033
   Privacy    Ontwikkeld door a&m impact